Mattie Kamminga - Trainer

Trainer en professioneel presentatiecoach. Studeerde cum laude af voor de master Communicatie & Educatie. Doceerde aan de Rijksuniversiteit Groningen het vak Presenteervaardigheden. Mattie is beschikbaar voor de training “De 7 Breinwetten” en voor de  Presentatietraining  (geproduceerd door Paul Smit) De presentatietraining kan zowel individueel als in company gegeven worden.

Bij de 7 breinwetten laat neurowetenschapper Ayca Szapora, Paul Smit of Mattie Kamminga zien hoe jij de regie kunt nemen. Je krijgt inzicht in de werking van ons onbewuste brein en concrete tools die jij direct in kunt zetten. De basis voor een cultuur die organisaties juist sterker maakt! 

2. Presentatietraining

Wil je spreker worden of jouw presentatievaardigheden verbeteren? In de presentatietraining werk je samen met Paul Smit en/of Mattie Kamminga aan jouw techniek en presentatie.

“Je moet niet zeggen wat je weet, maar weten wat je zegt.” De focus in deze training ligt niet alleen op wat jij wilt vertellen, maar hoe je ervoor zorgt dat het publiek jouw verhaal graag wil horen. We gaan in op neurowetenschap en belichten 9 technieken die ervoor zorgen dat het publiek continu aangehaakt blijft bij jouw verhaal.

Na het volgen van de training weet je:​

“Door de technieken die met humor en diepgang gegeven worden, heb ik van mijn presentatie een echte show weten te maken.”

“Deze training is een aanrader voor iedereen die spreekt en of presenteert voor grote of kleine groepen!”

“De training heeft mij inzicht gegeven hoe ik op een praktische manier technieken in kan zetten om mijn publiek beter te betrekken en vermaken tijdens mijn presentaties.”

"Een onderscheidende training omdat de trainer het merendeel van de week zelf ook voor bedrijven spreekt. Uitermate geslaagd!!"

“De presentaties van de anderen waren na alle wetenschappelijke tips echt een feestje om naar te kijken!”

“Na deze training sta ik veel zelfverzekerder voor een groep en weet ik hoe ik een presentatie in elkaar zet.”

“ Echt top! Paul en zijn team halen door de neurowetenschappelijke bevindingen het beste bij je naar boven. De training is boven mijn verwachting uitgestegen. Echt een aanrader! ”

“Ik heb veel aanknopingspunten aangereikt gekregen voor een boeiende presentatie in de toekomst.”

Webinars

Hoe werkt verandering? Over dat thema spreken Arno & Paul al jaren. Daar waar verandermanagement in zo’n 70% van de gevallen mislukt, zien we in deze coronacrisis dat het gedrag van veruit de meeste mensen opeens wél verandert. Hoe werkt dat precies in ons brein? Hoe reageren mensen op een crisis? Welke inzichten kunnen we gebruiken als het gaat om vertrouwen, samenwerking en communicatie? En hoe ontstaat leiderschap? Hoe kunnen we juist in deze tijd  op afstand samenwerken of leiding geven en inspireren. En hoe kunnen we straks weer terug op kantoor juist sterk verbinden. Arno en Paul geven de webinars (1) live online of (2) nemen deze voorafgaand aan uw event in uw bedrijfsstijl op in hun eigen studio (evt. met daaraan gekoppeld een live Q&A).

Paul Smit

Arno Folkerts