Een spreker voor een webinar inhuren

Een spreker voor een webinar inhuren.

Home » Een spreker voor een webinar inhuren
Humoristische presentaties
Webinars in huisstijl
Neurologische inzichten
Webinar sprekers

Wil je een webinar organiseren voor je bedrijf en moet je nog een spreker inhuren? Dan zit je goed bij Folkerts & Smit. Zij zijn gevestigd in Gouda, maar zijn digitaal overal in Nederland bereikbaar. Geef de medewerkers van je bedrijf nieuwe inzichten in communicatie, leiderschap en problemen oplossen door een van hen, of beiden, als spreker voor een webinar in te huren.

Download het E-book van Arno Folkerts

Download de brochure van Paul Smit

Een webinar organiseren en een uitstekende spreker inhuren

Arno Folkerts en Paul Smit geven al jaren presentaties over verandering. Zij willen de vraag beantwoorden hoe leiderschap ontstaat. Wanneer je Paul of Arno als bekende spreker voor een webinar besluit in te huren, heb je twee opties voor deze informatieve presentaties vol humor. De webinar kan live worden gegeven, waarbij je collega’s kijken naar een presentatie die ter plekke wordt gegeven, of de webinar wordt vooraf opgenomen. Als de webinar op voorhand wordt opgenomen, dan kan deze geheel in jouw bedrijfsstijl worden verzorgd. Er is daarna, als je dat wil, de mogelijkheid voor een live Q&A.

Webinar sprekers

Boek je webinar

Denk je nu: ‘Ik wil een spreker inhuren’? Kies er dan voor het inhuren van Arno of Paul als spreker voor jouw webinar. Stel je vragen in de chat, of bel naar 06 – 13 43 69 47. Wij zijn ook via het e-mailadres info@folkertsensmit.nl bereikbaar voor jouw congres of bedrijfsbijeenkomst.

Contact

Adres

Folkerts & Smit
Walmolenerf 34 – 36
2807DG Gouda