Folkerts
& Smit

Naast keynotes kun je bij Folkerts & Smit ook terecht voor verschillende trainingen en workshops over de werking van het brein, presenteren en dopamine.

1. Advies en Training
De 7 Breinwetten

Steeds vaker krijgen we na onze keynote de vraag: “Is er een vervolg of kunnen we een training doen?” Inmiddels is er een training als verdieping op de keynotes!
Het proces bestaat uit drie stappen:

2. Training
Presenteren

Steeds vaker krijgen we na onze keynote de vraag: “Is er een vervolg of kunnen we een training doen?” Inmiddels is er een training als verdieping op de keynotes!
Het proces bestaat uit drie stappen:

3. Workshop
Het Dopamine Effect

Steeds vaker krijgen we na onze keynote de vraag: “Is er een vervolg of kunnen we een training doen?” Inmiddels is er een training als verdieping op de keynotes!
Het proces bestaat uit drie stappen:

1. Advies en Training - De 7 Breinwetten

Steeds vaker krijgen we na onze keynote de vraag: “Is er een vervolg of kunnen we een training doen?” Inmiddels is er een training als verdieping op de keynotes!
Het proces bestaat uit drie stappen:

Bij de 7 breinwetten kijken we naar leiderschap, verandering en communicatie. Hoe komt het dat juist 70% van het verandermanagement niet succesvol is? Wat maakt dat er zoveel ruis zit in communicatie? Hoe kunnen we het gewenste en breed gedragen leiderschap verkrijgen in een organisatie? Hoe kunnen we beter samenwerken en verbinden? Hoe ontstaat meer werkgeluk?

Bij de 7 breinwetten laat neurowetenschapper Ayca Szapora, Paul Smit of Mattie Kamminga zien hoe jij de regie kunt nemen. Je krijgt inzicht in de werking van ons onbewuste brein en concrete tools die jij direct in kunt zetten. De basis voor een cultuur die organisaties juist sterker maakt! 

De 7 Breinwetten is ook los als workshop te boeken. Bij de workshop belichten we breinwetten afgestemd op de thema’s van uw event.
De deelnemers krijgen inzichten en concrete tools waar zij op interactieve wijze direct mee aan de slag gaan.
Duur: 45 – 60 minuten

Na het volgen van de training weet je:

De 7 Breinwetten trainers

Ayca Szapora

Trainer, neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelfrealisatie coach en bedrijfskundige met een Black Belt in Lean Six Sigma. Zij studeerde af op hoe creativiteit werkt in het brein, onbewuste cognitieve strategieën en hoe je de manier kunt veranderen waarop je brein problemen oplost en nieuwe ideeën vormt. 

Paul Smit

Spreker, filosoof en cabaretier. Studeerde af op De evolutie van het mensenlijk bewustzijn en schreef boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap. Hij werkt samen met neurowetenschapper Ayca Szapora m.b.t. het ondersteunen van hersenonderzoek aan de Universiteit Leiden en Dresden.

Mattie Kamminga

Trainer en professioneel presentatiecoach. Studeerde cum laude af voor de master Communicatie & Educatie. Doceerde aan de Rijksuniversiteit Groningen het vak Presenteervaardigheden. Mattie is beschikbaar voor de training “De 7 Breinwetten” en voor de  Presentatietraining  (geproduceerd door Paul Smit) De presentatietraining kan zowel individueel als in company gegeven worden.

2. Presentatietraining

Wil je spreker worden of jouw presentatievaardigheden verbeteren? In de presentatietraining werk je samen met Paul Smit en/of Mattie Kamminga aan jouw techniek en presentatie.

“Je moet niet zeggen wat je weet, maar weten wat je zegt.” De focus in deze training ligt niet alleen op wat jij wilt vertellen, maar hoe je ervoor zorgt dat het publiek jouw verhaal graag wil horen. We gaan in op neurowetenschap en belichten 9 technieken die ervoor zorgen dat het publiek continu aangehaakt blijft bij jouw verhaal.

Na het volgen van de training weet je:​

“Door de technieken die met humor en diepgang gegeven worden, heb ik van mijn presentatie een echte show weten te maken.”

“Deze training is een aanrader voor iedereen die spreekt en of presenteert voor grote of kleine groepen!”

“De training heeft mij inzicht gegeven hoe ik op een praktische manier technieken in kan zetten om mijn publiek beter te betrekken en vermaken tijdens mijn presentaties.”

"Een onderscheidende training omdat de trainer het merendeel van de week zelf ook voor bedrijven spreekt. Uitermate geslaagd!!"

“De presentaties van de anderen waren na alle wetenschappelijke tips echt een feestje om naar te kijken!”

“Na deze training sta ik veel zelfverzekerder voor een groep en weet ik hoe ik een presentatie in elkaar zet.”

“ Echt top! Paul en zijn team halen door de neurowetenschappelijke bevindingen het beste bij je naar boven. De training is boven mijn verwachting uitgestegen. Echt een aanrader! ”

“Ik heb veel aanknopingspunten aangereikt gekregen voor een boeiende presentatie in de toekomst.”

3. Workshop: Het Dopamine Effect

Voor het bedrijfsleven:
DOPAMINE: de sleutel tot motivatie en werkplezier

In deze interactieve en humoristische workshop van een uur, leren mensen het geheim kennen achter motivatie en werkplezier. De grootste drijvende kracht hierachter is een stofje in ons brein, namelijk dopamine. Wie de werking van dopamine begrijpt, heeft direct antwoorden op deze vragen: 

Voor leerlingen en studenten: 
DOPAMINE: van error naar drive

Oneindig scrollen op je smartphone, continu notificaties checken, het binge-watchen van series, gamen, gokken, vapen, roken, alcohol drinken, fastfood of ongezonde snacks eten. Het kortstondig genot ligt tegenwoordig voor het oprapen. Helaas is er een keerzijde. Al deze leuke dopamine rushes hebben een negatief effect op ons dopaminesysteem, doordat onze receptoren ongevoelig worden. We verliezen onze motivatie voor andere dingen, krijgen meer uitstelgedrag, hebben een steeds kortere spanningsboog en het normale dagelijkse leven voelt ‘saai’. Het goede nieuws: je dopaminesysteem is te herstellen! Hoe? Dat leer je in deze workshop. In drie eenvoudige stappen leren jongeren hun drive en pleziersysteem te optimaliseren.

Contact

Adres

Folkerts & Smit
Walmolenerf 34 – 36
2807DG Gouda

Telefoon en email

Arno Folkerts
06 – 13 43 69 47
info@folkertsensmit.nl