Spreker voor je bedrijf inhuren

Een spreker voor de bijeenkomst van je bedrijf inhuren

Home » Spreker voor je bedrijf inhuren
Humoristische presentaties
Webinars in huisstijl
Neurologische inzichten
Webinar sprekers

Wil je een spreker voor je bedrijf inhuren? Met Folkerts & Smit haal je twee ervaren, inspirerende informatieve sprekers in huis voor je evenement of congres. Dankzij hun unieke combinatie van neurowetenschappelijke kennis en humor wordt jouw bijeenkomst een gegarandeerd succes.

Download het E-book van Arno Folkerts

Download de brochure van Paul Smit

Een unieke spreker voor je bedrijf inhuren

Als je op zoek bent naar bekende gastsprekers, dan ben je in goede handen met Paul Smit en Arno Folkerts. Deze twee sprekers met humor zijn een waardevolle toevoeging aan je bedrijfsbijeenkomst. Je kan Paul of Arno als individuele spreker voor je bedrijf inhuren, maar vaak worden zij samen geboekt. In zo’n geval opent Arno de dag vol humor en inspiratie, waarna Paul de dag afsluit met zijn neurowetenschappelijke inzichten. Uiteraard nemen zij het thema van uw bijeenkomst mee in hun eigen presentaties, wanneer je overgaat tot het inhuren van Paul, Arno of hen beiden als motiverende spreker voor je evenement.

Webinar sprekers

Boek een spreker voor je bijeenkomst

Schakel Folkerts & Smit in voor jouw bedrijfsbijeenkomst. Zij zijn gevestigd in Gouda en komen graag naar je toe op een uur rijden van deze locatie. Zit je bedrijf verder weg? Neem contact met ons open wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Je kan hierbij denken aan een van onze webinars. Bel naar 06 – 13 43 69 47 of mail ons op info@folkertsensmit.nl. Je kan je vragen ook stellen in de chat op deze website. Leer meer over Arno door zijn E-book te downloaden.

Contact

Adres

Folkerts & Smit
Walmolenerf 34 – 36
2807DG Gouda