Een spreker over verandering inhuren

Een spreker over verandering inhuren voor je bedrijf.

Home » Een spreker over verandering inhuren
Humoristische presentaties
Webinars in huisstijl
Neurologische inzichten
Webinar sprekers

Wil je een spreker over verandering voor jouw bedrijf inhuren? Vertrouw dan op de uitstekende presentaties van Folkerts & Smit. Verandering teweegbrengen in je bedrijf kan een hele uitdaging zijn. Veel mensen houden immers van vaste patronen en routine. Lees meer over wat deze sprekers voor je bedrijf kunnen betekenen

Download het E-book van Arno Folkerts

Download de brochure van Paul Smit

Een spreker voor verandering in je bedrijf inhuren

Als je verandering wil doorvoeren in je bedrijf kun je overgaan tot het inhuren van een bekende spreker. Paul Smit en Arno Folkerts zijn bekende gastsprekers voor bedrijven. Heeft jouw team het nodig om beter samen te werken? Of hebben ze extra motivatie nodig? Paul en Arno geven hilarische presentaties om jouw collega’s aan boord te krijgen. Het is niet alleen maar humor, overigens. Beiden hebben gedegen kennis over de processen van bedrijven die zij zullen vertalen naar jouw situatie.

Webinar sprekers

Boek je spreker

Bij Folkerts & Smit uit Gouda kun je Arno en Paul inhuren als spreker voor jouw bedrijf. Je kan hen ook samen inhuren, wat veel wordt gedaan. Om hen in te schakelen bel je naar 06 – 13 43 69 47 of stuur je een e-mail naar info@folkertsensmit.nl. Je kan je vragen aan ons ook stellen in de chat.

Contact

Adres

Folkerts & Smit
Walmolenerf 34 – 36
2807DG Gouda