Een motiverende spreker inhuren

Een motiverende spreker inhuren voor je bedrijfsbijeenkomst.

Home » Een motiverende spreker inhuren
Humoristische presentaties
Webinars in huisstijl
Neurologische inzichten
Webinar sprekers

Wil je een motiverende spreker inhuren voor een bijeenkomst of congres van jouw bedrijf? Schakel Folkerts & Smit in om iets bijzonders te maken van jouw evenement! Paul Smit en Arno Folkerts verzorgen keynote presentaties vol motivatie, maar ook vol humor en neurologische inzichten.

Download het E-book van Arno Folkerts

Download de brochure van Paul Smit

Een motiverende spreker inhuren voor je bedrijf

Als je een motiverende spreker met humor wil inhuren voor je bedrijfsevenement, dan ben je in goede handen bij Folkerts & Smit. Deze bekende gastsprekers worden vaak samen ingeschakeld, waarbij Arno de dag opent en Paul deze afsluit. Met hun humor en achtergrond in de neurologie zetten zij je personeel en collega’s aan het denken over leiderschap, verandering en samenwerking. Na deze uitstekende presentaties ga je weer gemotiveerd aan de slag met een frisse blik.

Webinar sprekers

Schakel deze sprekers in

Voor het inhuren van een spreker, of motiverende sprekers, zit je goed bij Folkerts & Smit uit Gouda. Bel naar 06 – 13 43 69 47 of stuur een e-mail naar info@folkertsensmit.nl om hen in te schakelen voor jouw bijeenkomst. Via de chat op deze website kun je ook al je vragen stellen. Wil je meer leren over dit duo? Lees het e-book van Arno Folkerts of bekijk de brochure van Paul Smit.

Contact

Adres

Folkerts & Smit
Walmolenerf 34 – 36
2807DG Gouda